Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2022
  ΔιάΛογοι Λυκείου
 
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ Λυκείου συνάντησαν σήμερα και συνομίλησαν με τον Κωνσταντίνο Εγγλεζάκη. Ο Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, πρωταθλητής κολύμβησης, ήρθε στο σχολείο μας με μία διπλή ιδιότητα, αυτή ενός πολύ σημαντικού αθλητή της χώρας μας με σπουδαίες διακρίσεις και εκείνη του παλιού μας μαθητή. Η προσωπική διαδρομή του Κωνσταντίνου, είναι γεμάτη με πολύ μεγάλες επιτυχίες αλλά και πολύ κόπο, προσπάθεια και προσήλωση στους στόχους του. Για τις εμπειρίες, τα όνειρα αλλά και τις δυσκολίες που συνάντησε στην πορεία του συζήτησε σήμερα με τα παιδιά της Α΄ Λυκείου και μοιράστηκε μαζί τους το δικό του μυστικό για την επιτυχία «Σημασία στη ζωή μας έχουν οι στόχοι, τα κίνητρά μας και οι αγαπημένοι μας άνθρωποι. Η ζωή έχει περισσότερες αποτυχίες παρά επιτυχίες, αλλά αυτό δεν σταματάει κανέναν που δεν απομακρύνεται από τα όνειρά του» << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια