Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2022
  Οι μαθητές της Ε΄ Δημοτικού ταξιδεύουν στο ηλιακό μας σύστημα με τη βοήθεια της τεχνολογίας
 
Η φετινή χρονιά επιφυλάσσει για τους μαθητές και για τις μαθήτριες της Ε΄ Δημοτικού πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις! Ασχολούνται με τις διαστημικές αποστολές με στόχο να προετοιμάσουν, σύμφωνα με επιστημονικά κριτήρια, ένα επανδρωμένο ταξίδι στον Άρη και να συγγράψουν τις δικές τους επιστημονικές ιστορίες με θέμα την επανδρωμένη αποστολή που προετοίμασαν. Στο πλαίσιο αυτό οι μαθητές και οι μαθήτριές μας, με τη συνεργασία της επιστημονικής ομάδας του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) της Ελληνογερμανικής Αγωγής, είχαν την ευκαιρία να φορέσουν γυαλιά εικονικής πραγματικότητας (VR) και να ταξιδέψουν στο ηλιακό μας σύστημα με τη βοήθεια των ηλεκτρονικών υπολογιστών και της εφαρμογής Mitaka. Ήταν μια συναρπαστική περιήγηση στις γειτονιές των πλανητών, στην οποία οι νεαροί κοσμοναύτες μας προσέγγισαν τους πλανήτες, είδαν από κοντά την επιφάνειά τους και τα χαρακτηριστικά της και αισθάνθηκαν δέος για τα μεγέθη, τις αποστάσεις, τα χρώματα και τα χαρακτηριστικά της ύλης στο άπειρο σύμπαν που μας περιβάλλει.


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια