Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2024
  Καλοκαιρινό Camp Επιχειρηματικότητας Γυμνασίου
 
Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκίνησαν με τρόπο διαφορετικό, γεμάτο πρωτοτυπία και δημιουργικότητα! Στο Καλοκαιρινό Εργαστήρι Επιχειρηματικότητας μαθήτριες του Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στον κόσμο του επιχειρείν, να μάθουν τις βασικές αρχές λειτουργίας μιας επιχείρησης και, κυρίως, να θέσουν σε εφαρμογή τις δικές τους επιχειρηματικές ιδέες!
Και φυσικά, τι πιο επίκαιρο και κατάλληλο από τη δημιουργία ενός νέου αντηλιακού, από βιολογικές και φυτικές πρώτες ύλες, που παρασκευάζεται με μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον και υπόσχεται προστασία από την επικίνδυνη ηλιακή ακτινοβολία;
Οι νέες και πολλά υποσχόμενες… επιχειρηματίες αφουγκράστηκαν τις ανάγκες της αγοράς, συνέλαβαν την ιδέα, συμβουλεύτηκαν ειδικούς, συμφώνησαν για το οργανόγραμμα και το business plan της δικής τους εταιρείας, παρασκεύασαν τα προϊόντα τους και τα δειγμάτισαν σε πιθανούς πελάτες, διανύοντας όλα τα στάδια της επιχειρηματικής δράσης. Πάνω από όλα συνεργάστηκαν, ακόνισαν τη σκέψη τους, αναζήτησαν πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες, έμαθαν πολλά και έδωσαν διαφορετικό χρώμα στις αρχές του καλοκαιριού! << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια