Αρχική σελίδα | Εγγραφές νέων μαθητών
 

Εγγραφές νέων μαθητών

Η εγγραφή ενός νέου μαθητή στα Εκπαιδευτήρια «Ελληνογερμανική Αγωγή» αποτελεί σημαντικό γεγονός και η διαδικασία που ακολουθείται είναι παιδαγωγικά ολοκληρωμένη.

Στη θεσμοθετημένη από τα Εκπαιδευτήρια «Ελληνογερμανική Αγωγή» διαδικασία υποδοχής και αξιολόγησης νέων μαθητών εμπλέκονται οι Γονείς, το Παιδί και το Σχολείο. Η διαδικασία αυτή αποβλέπει όχι μόνο στο να γνωρίσουμε τους μαθητές και τους γονείς που υποδεχόμαστε, αλλά και οι ίδιοι να γνωρίσουν και αποδεχτούν τις αρχές, τις αξίες, την οργάνωση και τις απαιτήσεις του Σχολείου. Έτσι θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο μια συνεργασία χρόνων και θα οικοδομηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην οικογένεια και το Σχολείο.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Κεντρική Γραμματεία του Σχολείου καθημερινά από 8.00 π.μ. έως 4.00 μ.μ. στο τηλέφωνο 210-8176700 ή να μας στείλετε e-mail στο admin@ea.gr.


    Αίτηση για εγγραφή στο Νηπιαγωγείο
    Αίτηση για εγγραφή στο Δημοτικό
    Αίτηση για εγγραφή στο Γυμνάσιο
    Αίτηση για εγγραφή στο Λύκειο
   
    On-line Αίτηση εγγραφής

 


 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια