Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2024
  Καλοκαιρινό Εργαστήρι Επιχειρηματικότητας για μαθητές Γυμνασίου
 
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥΗ σχολική χρονιά πλησιάζει και επισήμως προς το τέλος της. Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων αφήνουμε πίσω μας τις υποχρεώσεις και την καθημερινή δουλειά και μετράμε αντίστροφα για τις καλοκαιρινές διακοπές, οι οποίες μάλιστα μπορούν να ξεκινήσουν από εδώ… από το σχολείο μας. Ένα δημιουργικό και ευχάριστο καλοκαιρινό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για τους εφήβους μαθητές του Γυμνασίου, ένας «ζωντανός» χώρος έμπνευσης, έκφρασης και δράσης με επίκεντρο την επιχειρηματικότητα και τις επιστήμες. Δύο καλοκαιρινά εργαστήρια, διάρκειας μίας εβδομάδας (17/6-21/6), «Επιχειρηματικότητα» και «Έφηβοι Επιστήμονες», περιμένουν τα παιδιά, για να δηλώσουν την προτίμησή τους. Πολύπλευρες και ευφάνταστες δράσεις, συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες, έρευνα και ανάλυση δεδομένων, δημιουργία project και παρουσίασή τους είναι κάποια από αυτά που μπορούμε να αποκαλύψουμε. Τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψουν τα ίδια τα παιδιά.  Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην κυρία Μπέφα (τηλέφωνο επικοινωνίας: 2108176770).
 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια