Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2024
  Οι μαθητές του Δημοτικού γιορτάζουν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου
 
Συμπληρώνοντας 203 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, την Παρασκευή 22 Μαρτίου οι μαθητές του Δημοτικού γιόρτασαν την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και συζήτησαν για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Μνημόνευσαν τα επιτεύγματα των προγόνων μας με ευγνωμοσύνη και σεβασμό και με το παράδειγμά τους κατανόησαν πως οι Έλληνες με εφόδια τη γνώση, την ενότητα και την εφευρετικότητα μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Οι μικρότεροι μαθητές παρέλασαν με υπερηφάνεια κατακτώντας το πιο θερμό χειροκρότημα των θεατών! Οι μαθητές της Δ’ Δημοτικού παρουσίασαν με ενθουσιασμό και καμάρι τη θεατρική τους παράσταση με τίτλο: «Για να ζω ελεύθερος»! Με λόγια, τραγούδια και χορό τα παιδιά τίμησαν τους ήρωές μας και μας συγκίνησαν όλους!
Και του χρόνου, παιδιά!



 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια