Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2024
  Εβδομάδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού
 
Την εβδομάδα αυτή οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ Λυκείου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία διεξοδική παρουσίαση του συστήματος των Πανελλαδικών Εξετάσεων, των Κατευθύνσεων και Επιστημονικών Πεδίων που θα πρέπει να επιλέξουν στη Β΄ και Γ΄ Λυκείου, των επαγγελματικών επιλογών και προοπτικών που προσφέρουν οι σπουδές σε κάθε πεδίο αλλά και των σπουδών σε γερμανόφωνα και αγγλοφωνα Πανεπιστήμια.
Άλλωστε, η επιλογή σπουδών και επαγγέλματος είναι ζήτημα ιδιαίτερης σημασίας για τα παιδιά μας. Για τον λόγο αυτό στο σχολείο μας δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε δυναμικά τα παιδιά τόσο στην επιλογή κατεύθυνσης σπουδών όσο και στη μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία. 
 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια