Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2024
  CERN, OHE, Διεθνής Ερυθρός Σταυρός – Η Β΄ Λυκείου στη Γενεύη
 
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Θετικής Κατεύθυνσης της Β Λυκείου επισκέφτηκαν το CERN. Ένα τριήμερο γεμάτο παρουσιάσεις, επισκέψεις σε ανιχνευτές και επιταχυντές 150 μέτρα κάτω από το έδαφος, επίσκεψη στο κέντρο παραγωγής αντιύλης, και στις μοναδικές εγκαταστάσεις του μεγαλύτερου ερευνητικού κέντρου του κόσμου.
Τις ίδιες ημέρες οι μαθητές της Κατεύθυνσης Σπουδών Υγείας επισκέφτηκαν τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και το Τμήμα βιολογικών Σπουδών του Πανεπιστημίου της Γενεύης.
Παράλληλα, οι μαθητές και μαθήτριες της Θεωρητικής κατεύθυνσης και της κατεύθυνσης Οικονομικών Σπουδών, επισκέφτηκαν την έδρα του ΟΗΕ, στη Γενεύη. Μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά που έμαθαν για τα Ηνωμένα Έθνη, την ιστορία τους, τους στόχους αλλά και το κοινωνικό και πολιτικό τους έργο.
Οι μαθητές του Λυκείου μελλοντικοί επιστήμονες και ερευνητές.
 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια