Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Οι μαθητές της Β΄ Λυκείου συζητούν για τις διεθνείς σχέσεις στη Μέση Ανατολή με τον δημοσιογράφο Ν. Μελέτη
 
Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση και συζήτηση είχαν στο πλαίσιο των ΔιαΛόγων οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ Λυκείου με τον κ. Ν. Μελέτη, δημοσιογράφο με ειδίκευση στο διπλωματικό ρεπορτάζ. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ Λυκείου παρακολούθησαν την ομιλία του κ. Μελέτη με θέμα «Οι Διεθνείς Σχέσεις στη Μέση Ανατολή», με στόχο την ενημέρωσή τους σχετικά με τις τρέχουσες πολιτικές και γεωστρατηγικές εξελίξεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, με έμφαση στον πόλεμο στη Γάζα, στα αίτια και τις συνέπειες αυτής της πολεμικής αναμέτρησης. Με το τέλος της ομιλίας τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κ. Μελέτη και να μοιραστούν μαζί του ερωτήματα και προβληματισμούς. << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια