Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου παρουσιάζουν τις εργασίες τους για τη διατροφή
 
Τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου οι μαθητές της Α’ Γυμνασίου μοιράστηκαν με τους συμμαθητές τους τα αποτελέσματα των εργασιών τους με θέμα τη διατροφή. Μαζί με τους μαθητές μας ήταν και η κυρία Σκουλίδη, διαιτολόγος – διατροφολόγος, η οποία προσέφερε στα παιδιά τη ματιά του ειδικού με τις παρατηρήσεις και τις συμβουλές της.  Οι εργασίες είχαν διαδραστικό  χαρακτήρα. Τα παιδιά έπαιξαν επιτραπέζια παιχνίδια, δημιούργησαν περίπτερα, υποδύθηκαν ρόλους, αξιοποίησαν διαδικτυακά εργαλεία, δημιούργησαν ηλεκτρονικά παιχνίδια και έφτιαξαν δικά τους smoothies, τα οποία προσέφεραν στους συμμαθητές τους. Οι μαθητές ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στο θέμα της διατροφής, μας εντυπωσίασαν με τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία τους και κατόρθωσαν με ευφάνταστο τρόπο να μάθουν και να υιοθετήσουν σημαντικές οδηγίες για τη διαμόρφωση των διατροφικών τους συνηθειών. << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια