Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου ενημερώνονται από τους αποφοίτους μας στο πλαίσιο των δράσεων του ΣΕΠ
 
Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου υποδεχθήκαμε στο σχολείο μας τον κ. Σπύρο Κουλούρη, απόφοιτο της Ελληνογερμανικής Αγωγής και φοιτητή στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Ο Σπύρος Κουλούρης περιέγραψε στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου το περιεχόμενο των σπουδών του και εξήγησε ότι η σχολή στην οποία φοιτά είναι ιδανική για όσους αγαπούν τις προκλήσεις και την επίλυση προβλημάτων. Ο ίδιος προσανατολίζεται πλέον στην ενασχόληση με την τεχνητή νοημοσύνη και τον συσχετισμό της με οικονομικά ζητήματα. Παράλληλα, επιχειρεί να συνδυάσει με τις σπουδές του και την κλίση του προς τη διπλωματία, γι’ αυτό άλλωστε διεκδίκησε μια σχετική υποτροφία. Ο κ. Κουλούρης άκουσε τους προβληματισμούς των παιδιών για την εύστοχη επιλογή επαγγέλματος και συμμερίστηκε τις ανησυχίες τους. Σπύρο, σε ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την όμορφη «επιστροφή» στα μαθητικά θρανία!


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια