Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Οι μαθητές της Β΄ Λυκείου επιμορφώνονται σε θέματα Οδικής Ασφάλειας
 
Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ Λυκείου παρακολούθησαν επιμορφωτική ημερίδα για την οδική ασφάλεια, που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς".
Τα παιδιά συμμετείχαν σε ένα δίωρο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει τόσο μία θεωρητική επιμόρφωση όσο και μία πρακτική άσκηση σε ειδικούς προσομοιωτές του Ινστιτούτου που θα βρίσκονται στον χώρο του σχολείου. Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς" και η Ελληνογερμανική Αγωγή, ο καθένας από τη δική του σκοπιά προσπαθούν να καλλιεργήσουν μια νέα αντίληψη: ο μόνος τρόπος να αλλάξουμε την τραγική κατάσταση αναφορικά με τον αριθμό και τα αποτελέσματα των τροχαίων ατυχημάτων – δυστυχημάτων στη χώρα μας είναι η συστηματική εκπαίδευση των νέων με βιωματικό και ευχάριστο τρόπο, αλλά και η συνεχής ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών σε θέματα οδικής ασφάλειας.
 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια