Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Συνάντηση μαθητών Α’ Γυμνασίου με τον συγγραφέα Στέφανο Αλεξιάδη
 
Φορώντας τα φτερωτά σανδάλια της φαντασίας, με εφόδιά τους την κοινωνική ευαισθησία και την ενσυναίσθηση, αλλά και με περιέργεια για τον τρόπο με τον οποίο δημιουργείται μια ιστορία, οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου της Ελληνογερμανικής Αγωγής συναντήθηκαν διαδικτυακά με τον κ. Στέφανο Αλεξιάδη, συγγραφέα του βιβλίου «Τα φτερωτά σανδάλια». Μίλησαν μαζί του για τις πηγές της έμπνευσης, για το μήνυμα που θα ήθελε να μεταδώσει μέσω του έργου του, για την ορθή στάση όλων μας απέναντι στα άτομα με αναπηρία. Έθεσαν τα ερωτήματά τους, απάντησαν στις ερωτήσεις του κ. Αλεξιάδη και με τη στάση τους έδωσαν την ωραιότερη υπόσχεση, ότι θα γίνουν μέλη μιας κοινωνίας αλληλεγγύης, σεβασμού και αποδοχής!
 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια