Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Συνάντηση μαθητών Γυμνασίου με τη συγγραφέα Ελένη Σβορώνου
 
«Η τέχνη δείχνει, δεν λέει». Με τα λόγια αυτά έκλεισε τη διαδικτυακή της παρουσία στον όμιλό μας η κυρία Ελένη Σβορώνου, συγγραφέας και συντονίστρια Εργαστηρίων Δημιουργικής Γραφής που απευθύνονται σε εφήβους. Με χαρά αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας και έτσι είχαμε την ευκαιρία να μοιραστούμε ένα απόγευμα δημιουργίας, προσωπικής έκφρασης και ανταλλαγής ιδεών! Μιλήσαμε για την εμπειρία της αφήγησης ιστοριών και επιχειρήσαμε εμείς οι ίδιοι να παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας, να συνθέσουμε σύντομα ποιήματα φτιάχνοντας ακροστιχίδες με το όνομά μας, να δώσουμε τίτλο στις δημιουργίες μας, να εντοπίσουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους. Η κυρία Σβορώνου άκουσε τα κείμενά μας, επιβράβευσε την προσπάθειά μας, μας πρότεινε ενδιαφέροντα αναγνώσματα, μας ώθησε σε νέα μονοπάτια έμπνευσης. Ευχαριστούμε!
 

 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια