Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  ΔιάΛογοι Λυκείου
 

Μία ξεχωριστή συνάντηση είχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ Λυκείου με τον κ. Μαυρόπουλο. Ο κ. Μαυρόπουλος, μέλος της διεθνούς συμβουλευτικής επιτροπής του Περιβαλλοντικού Προγράμματος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών μίλησε στα παιδιά για θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή και την κυκλική οικονομία. Συζήτησε μαζί τους και άκουσε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους για τις κλιματικές αλλαγές που όλοι βιώνουμε και καθημερινά μας απασχολούν. Ήταν μια συζήτηση που έδωσε στους μαθητές μια διαφορετική οπτική στο ζήτημα και ταυτόχρονα τους ευαισθητοποίησε σε ένα από τα πιο σημαντικά σύγχρονα θέματα.

Η ομιλία του κ. Μαυρόπουλου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των ΔιαΛόγων του Λυκείου, μίας δράσης που φέρνει τα παιδιά κοντά σε σημαντικούς επιστήμονες, ανθρώπους των γραμμάτων, του πολιτισμού, του αθλητισμού και τους δίνει την ευκαιρία να αλληλοεπιδράσουν μαζί τους.

 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια