Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2022
  Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
 
Οι μαθητές του Δημοτικού συγκέντρωσαν καπάκια και δώρισαν αμαξίδιο στην ΕΛ.Ε.Π.Α.Π.

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας  το «Τρίποντο Αγάπης», που αποτελεί παράδοση για εμάς. Διεξήχθη αγώνας μπάσκετ με αμαξίδια ανάμεσα σε παιδιά της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων) και της Ελληνογερμανικής Αγωγής. Η ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο από το 1937 έχει αγκαλιάσει περισσότερα από 100.000 παιδιά με κινητική, κυρίως, αναπηρία.

Μετά τη λήξη του αγώνα, μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού προσέφεραν ένα αναπηρικό αμαξίδιο στα παιδιά της ΕΛ.Ε.Π.Α.Π. Για την αγορά του αμαξιδίου συγκεντρώθηκε από όλους τους μαθητές του Δημοτικού ένας τόνος πλαστικά καπάκια!

Συγχαρητήρια στα παιδιά της ΣT΄ για την πρωτοβουλία της κοινωνικής δράσης με σύνθημα «Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς!» και σε όλους τους μαθητές μας που αγκάλιασαν την προσπάθεια αυτή για ακόμα μία χρονιά!
 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια