Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2022
  19ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών - Διάκριση μαθητών Γυμνασίου
 
Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών στο Λουτράκι, αφιερωμένο στη μνήμη του Διονύση Σιμόπουλου.
Οι μαθητές του Γυμνασίου συμμετείχαν στο Συνέδριο παρουσιάζοντας τις εργασίες τους στο πλαίσιο των μαθητικών εισηγήσεων «Γίνε κι εσύ εισηγητής… και πρωταγωνιστής!».
Η ομάδα των μαθητών Β’ και Γ’ Γυμνασίου κατέκτησε το 3ο βραβείο με την εργασία « Η ομορφότερη σκέψη του Einstein». Ντέμη Παπαθανασίου, Φίλιππε Κόκοτα, Δήμητρα Μπεκίρη, Μαρία Τόλη, θερμά συγχαρητήρια!
Η ομάδα των μαθητών της Α’ Γυμνασίου απέσπασε το ειδικό βραβείο καινοτομίας με την εργασία τους «Ένα συμπόσιο για το σύμπαν», που την παρουσίασαν με τη μορφή θεατρικής παράστασης.
Αριάδνη Βασιλάκη, Αναστασία Καστρίτη, Παναγιώτη Καλογεράκο, Ηλέκτρα Παπαμιχαήλ, Νεφέλη Τσουμάκη, θερμά συγχαρητήρια, είμαστε όλοι περήφανοι για εσάς!


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια