Εξετάσεις Γερμανικής Γλώσσας

  FIT 1 FIT 2 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Fit in Deutsch 1 | Χρήσιμες πληροφορίες | 'Οροι συμμετοχής  
Εξετάσεις Γερμανικής Γλώσσας

Αγαπητοί υποψήφιοι,
Σας ενημερώνουμε ότι οι εξετάσεις Fit in Deutsch 1 και A2 Fit in Deutsch που ήταν προγραμματισμένες για τις 21 Νοεμβρίου θα αναβληθούν, θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε μία καινούργια ημερομηνία μετά τη λήξη του lockdown.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε την ακύρωση της εξέτασης σας, τότε παρακαλούμε να μας στείλετε το αργότερο μέχρι τις 30.11.20 με e-mail (fit@ea.gr) τα εξής στοιχεία: το όνομα της τράπεζας, το ονοματεπώνυμο δικαιούχου και το iban στο οποίο θα θέλατε να γίνει η επιστροφή χρημάτων.

 

Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας FIT 1

Από το 2008 οι εξετάσεις για τα πτυχία γλωσσομάθειας FIT 1 του Ινστιτούτου Goethe Αθηνών διεξάγονται στην Ελληνογερμανική Αγωγή.

FIT 1
Fit in Deutsch 1

Οι εξετάσεις για το πτυχίο αυτό απευθύνονται σε παιδιά και εφήβους (από το 10ο έτος της ηλικίας) και έχουν ως στόχο την πιστοποίηση των γνώσεών τους στη γερμανική γλώσσα. Η απόκτηση του πτυχίου FIT 1 επιβεβαιώνει την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου επιπέδου (Α1) του κοινού ευρωπαϊκού πλαισίου γλωσσομάθειας.
Τόσο η μορφή όσο και οι στόχοι των εξετάσεων αυτών έχουν διαμορφωθεί με τρόπο, ο οποίος συνάδει με τις ιδιαίτερες ανάγκες των νέων που επιθυμούν να επικοινωνούν στη γερμανική γλώσσα.

Από το 16ο έτος συνιστούμε τις εξετάσεις για το πτυχίο Start Deutsch 1, στο Ινστιτούτο Goethe.

 • Ημερομηνία των εξετάσεων FIT 1 για το έτος 2020
  Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

 • Προθεσμία για δηλώσεις συμμετοχής στις εξετάσεις του 2020
  Για τις εξετάσεις του Νοεμβρίου 2020: 7 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου 2020

  Ο μέγιστος αριθμός των υποψηφίων που θα εξεταστούν στην Ελληνογερμανική Αγωγή είναι 630. Φροντίστε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά χρονικής προτεραιότητας. Μόλις συμπληρωθεί ο καθορισμένος αριθμός δηλώσεων, το ηλεκτρονικό σύστημα δηλώσεων δε θα δέχεται άλλες. Στην περίπτωση αυτή, παρακαλούμε να απευθυνθείτε σε άλλο εξεταστικό κέντρο.

 • Εξέταστρα για το 2020
  FIT 1: 72 ευρώ


 • Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο Διαδίκτυο ένα μήνα μετά τις εξετάσεις.

Copyright (c) 2020 ELLINOGERMANIKI AGOGI. All rights reserved.