Home | News
 

News

 Year: 2024
  Οι μαθητές του Λυκείου παρακολουθούν σεμινάριο Α΄ βοηθειών - Εκπαιδεύομαι, προετοιμάζομαι, αντιμετωπίζω
 
Οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος της καθημερινότητάς μας μπορούν να συμβούν ατυχήματα. Σε αυτές τις απρόβλεπτες και επείγουσες στιγμές είναι σημαντικό να γνωρίζουμε όλοι μας κάποιους βασικούς κανόνες, με τους οποίους μπορούμε να σώσουμε μία ζωή, να ανακουφίσουμε τον πόνο αλλά και να αποτρέψουμε την επιδείνωση της κατάστασης που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. 
Η παροχή πρώτων βοηθειών είναι μία από τις σημαντικότερες γνώσεις που είναι απαραίτητο να έχει κάθε άτομο έτσι ώστε να γνωρίζει πως πρέπει να αντιδράσει όταν του ζητηθεί και αποτελεί ύψιστο καθήκον κάθε ενεργού πολίτη.
 Βασικές γνώσεις «πρώτων βοηθειών» απέκτησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων του Λυκείου μας, οι οποίοι παρακολούθησαν πιστοποιημένο σεμινάριο στην παροχή των πρώτων βοηθειών και την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων. Το σεμινάριο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του Λυκείου.


 << Back  

 

 
Ellinogermaniki Agogi
Educational Levels
Educational Departments
Students Projects
Graduates
Research Activity
Events
Publishing Activity
Registration of New Students
Job Positions
 Newsletter
Please insert here your email to receive information material from us.
your e-mail:
 News
Schoolbooks for the Ministry
Teachers of Ellinogermaniki Agogi have authored the official schoolbooks for Science in the 5th and 6th Grade of Primary School, and for German in High School.
συνέχεια
 
Premises
In school year 2006-2007, state-of-the-art, high-standard new school premises for all levels of education started their operation in Pallini.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια