Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2024
  Παρουσίαση ερευνητικών εργασιών Γυμνασίου
 
Κάθε σχολική χρονιά είναι από μόνη της μία όμορφη και ιδιαίτερη διαδρομή για τα παιδιά μας. Μία εμπειρία ανεπανάληπτη, ένα ταξίδι στη γνώση και στη δημιουργία.
Στο τέλος της χρονιάς, έρχεται η στιγμή να παρουσιάσουν οι μαθητές μας όσα έμαθαν, ερεύνησαν, ανακάλυψαν, δημιούργησαν και αγάπησαν. Έρχεται η δική τους στιγμή, για να μας αποκαλύψουν όλα όσα κέρδισαν το ενδιαφέρον τους, όλα αυτά στα οποία αφιέρωσαν τον χρόνο και τη σκέψη τους, όλα όσα κινητοποίησαν την έμπνευση και τη φαντασία τους. Τη Δευτέρα 27 Μαΐου και ώρες 17.00 – 20.00 θα ξεναγηθούμε στις «Διαδρομές» του Γυμνασίου, Διαδρομές έρευνας, επιστήμης, τέχνης, πολιτισμού και αθλητισμού.
Θα έχουμε την ευκαιρία να καμαρώσουμε τα παιδιά, να απολαύσουμε την πολυπλευρότητα της σχολικής τους ζωής, να εντυπωσιαστούμε από τις ερευνητικές τους εργασίες, να δανειστούμε την εφηβική ματιά τους και να περιηγηθούμε με τη δική τους καθοδήγηση στα μονοπάτια που χάραξαν και ακολούθησαν τη φετινή σχολική χρονιά. << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια