Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2024
  Δράση φιλαναγνωσίας μαθητών Β Γυμνασίου
 
Μια ευκαιρία να προβληματιστούμε για τη σχέση του σύγχρονου ανθρώπου με τη φύση ήταν η παρουσία του κ. Κωνσταντίνου Πατσαρού, συγγραφέα του έργου «Ο άνθρωπος φωτιά» στο σχολείο μας. Ο κ. Πατσαρός συνομίλησε με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Β΄ Γυμνασίου, οι οποίοι είχαν διαβάσει το βιβλίο και ανυπομονούσαν να θέσουν τα ερωτήματά τους στον δημιουργό του. Απαντώντας στις απορίες τους, ο συγγραφέας μίλησε για τη σημασία του σεβασμού απέναντι στο φυσικό περιβάλλον, για την ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε περαστικοί σε έναν κόσμο που δεν μας ανήκει. Ο ίδιος ως συγγραφέας δήλωσε ότι συγκινείται από το γεγονός ότι ο αναγνώστης αφιερώνει χρόνο στην ανάγνωση του έργου του και υπενθύμισε στα παιδιά ότι το βιβλίο δεν είναι συνδεδεμένο αποκλειστικά με το… σχολείο! Τον ευχαριστούμε πολύ που μοιράστηκε μαζί μας την αγάπη του για τα βιβλία, τη φύση, τη ζωή! << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια