Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2024
  3ο Μαθητικό Συνέδριο Λυκείου ΙδΕΑ
 
Το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 πραγματοποιήθηκε το 3ο Μαθητικό Συνέδριο του Λυκείου ΙδΕΑ
Μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ και Β΄ Λυκείου παρουσίασαν τις εργασίες τους με τη μορφή επιστημονικής εισήγησης ή αναρτημένης παρουσίασης. Στόχος του συνεδρίου ήταν να προσομοιώσει ένα Επιστημονικό Συνέδριο, να ενθαρρύνει τους μαθητές στην επιστημονική έρευνα, στη συγγραφή και στην παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης ερευνητικής εργασίας. Οι εργασίες τους με τη μορφή είτε επιστημονικής εισήγησης, είτε αναρτημένης παρουσίασης και θα δημοσιευτούν στο μαθητικό επιστημονικό περιοδικό Open Schools Journal for Open Science που εκδίδεται από την Ελληνογερμανική Αγωγή και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης σε τόμο πρακτικών από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης.

«Η γνώση είναι δύναμη» και τα παιδιά της Α’ και Β’ Λυκείου μας το απέδειξαν με εισηγήσεις σε πολλά επιστημονικά πεδία και κέρδισαν τις εντυπώσεις. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια