Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2024
  Συναντήσεις μαθητών Γ΄ Γυμνασίου με απόφοιτους στο πλαίσιο του ΣΕΠ
 
Το σχολείο μας επισκέφτηκε η κυρία Εργίνα Δημήτραινα, απόφοιτος της Ελληνογερμανικής Αγωγής και  προπτυχιακή φοιτήτρια στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η κυρία Δημήτραινα πρότεινε στους μαθητές  να είναι ενεργοί και δραστήριοι κατά τα σχολικά τους χρόνια, να συμμετέχουν στις διάφορες δράσεις και να αξιοποιούν τις πολύπλευρες ευκαιρίες που τους προσφέρει το σχολείο. Έτσι, θα αναπτύξουν τις δεξιότητες της επικοινωνίας, της συνεργασίας, της προσαρμοστικότητας, της επίλυσης προβλημάτων, της οργάνωσης και διαχείρισης του χρόνου, δεξιότητες που διεθνώς αποδίδονται με τον όρο “soft skills”. Η ίδια μίλησε με ιδιαίτερη ικανοποίηση για τον τομέα των σπουδών της, καθώς η Πληροφορική ασφαλώς ανήκει στα επαγγέλματα του μέλλοντος. Μάλιστα, απαντώντας στις ερωτήσεις των παιδιών μοιράστηκε μαζί τους το όνειρό της να εργαστεί σε μεγάλη αυτοκινητοβιομηχανία και να ασχοληθεί με τον προγραμματισμό του αυτοκινήτου. Της ευχόμαστε τα όνειρά της να γίνουν πραγματικότητα!
 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια