Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2024
  Οι μαθητές του Λυκείου παρακολουθούν σεμινάριο Α΄ βοηθειών - Εκπαιδεύομαι, προετοιμάζομαι, αντιμετωπίζω
 
Οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος της καθημερινότητάς μας μπορούν να συμβούν ατυχήματα. Σε αυτές τις απρόβλεπτες και επείγουσες στιγμές είναι σημαντικό να γνωρίζουμε όλοι μας κάποιους βασικούς κανόνες, με τους οποίους μπορούμε να σώσουμε μία ζωή, να ανακουφίσουμε τον πόνο αλλά και να αποτρέψουμε την επιδείνωση της κατάστασης που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε. 
Η παροχή πρώτων βοηθειών είναι μία από τις σημαντικότερες γνώσεις που είναι απαραίτητο να έχει κάθε άτομο έτσι ώστε να γνωρίζει πως πρέπει να αντιδράσει όταν του ζητηθεί και αποτελεί ύψιστο καθήκον κάθε ενεργού πολίτη.
 Βασικές γνώσεις «πρώτων βοηθειών» απέκτησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των τάξεων του Λυκείου μας, οι οποίοι παρακολούθησαν πιστοποιημένο σεμινάριο στην παροχή των πρώτων βοηθειών και την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων. Το σεμινάριο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του δεκαπενταμελούς συμβουλίου του Λυκείου.


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια