Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2024
  Οι μαθητές του Δημοτικού γιορτάζουν τις Απόκριες
 
«Έφτασε και φέτος πάλι το τρελό το καρναβάλι. Όλοι ας μασκαρευτούμε και στους δρόμους να βρεθούμε! Ας χορέψουμε με κέφι, με νταούλια και με ντέφι κι ας μας διώξει μακριά κάθε λύπη η αποκριά!»

Μια ξεχωριστή ημέρα με πολύ κέφι και ευφάνταστες μεταμφιέσεις ήταν η Παρασκευή 15 Μαρτίου για τους μαθητές του Δημοτικού! Τα μικρότερα παιδιά γνώρισαν ξεχωριστά αποκριάτικα έθιμα, με ενθουσιασμό χόρεψαν το παραδοσιακό «Γαϊτανάκι» στο προαύλιο του σχολείου και διασκέδασαν παίζοντας ομαδικά παιχνίδια. Οι μεγαλύτεροι μαθητές με σύμμαχο τη φαντασία τους δημιούργησαν τις δικές τους αποκριάτικες μάσκες και έπαιξαν παραδοσιακά ομαδικά παιχνίδια. Και δε σταμάτησαν εκεί… Ετοίμασαν τον χαρταετό της τάξης τους και συναγωνίστηκαν στο  πέταγμά του στο προαύλιο του σχολείου! Φυσικά, από αυτή την ημέρα δε θα μπορούσε να λείψει το πάρτι με πολύ κέφι και χορό για μικρούς και μεγάλους!
Και του χρόνου με υγεία και χαρά!


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια