Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2024
  Συμμετοχή σε αγώνες ρητορικής τέχνης
 
Οι μαθητές του ομίλου ρητορικής «Λόγος - Αντίλογος» είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο και δημιουργικό  διήμερο ρητορικής την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Μαρτίου στους αγώνες ρητορικής τέχνης, που φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Pierce στην Αγία Παρασκευή. Τα παιδιά συνεργάστηκαν και επιχειρηματολόγησαν πολύ καλά πάνω σε θέματα επίκαιρα, απαιτητικά και πολύ ενδιαφέροντα.  Έλαβαν μέρος σε 3 συνολικά γύρους διττών λόγων, αποκομίζοντας  πολύτιμη εμπειρία και γνώσεις.  Η συμμετοχή σε αγώνες ρητορικής και οι φιλικές συναντήσεις με άλλα σχολεία βοηθούν τους μαθητές να αξιοποιήσουν  τις  γνώσεις τους, να κατανοήσουν σύνθετες έννοιες βρίσκοντας επιχειρήματα,  να κάνουν συνετή διαχείριση χρόνου  και το σημαντικότερο: να πάρουν τον λόγο.

 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια