Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2024
  Συναντήσεις μαθητών Γ΄ Γυμνασίου με αποφοίτους στο πλαίσιο του ΣΕΠ
 
Την Παρασκευή 1 Μαρτίου επισκέφθηκε το σχολείο μας ο Αλέξανδρος Μοραγλής. Ο Αλέξανδρος Μοραγλής αποφοίτησε από το σχολείο μας το 2018 και έχει ήδη ολοκληρώσει τις προπτυχιακές σπουδές του στο Τμήμα Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί του και να ανακαλύψουν μια διαφορετική ακαδημαϊκή διαδρομή. Ο κύριος Μοραγλής εξήγησε τον χαρακτήρα και το περιεχόμενο των σπουδών του, που συνδύαζαν στοιχεία Μαθηματικών, Στατιστικής, Βιολογίας, Φυσιολογίας, Χημείας, Ψυχολογίας, Επικοινωνίας, Marketing και Οικονομικών. Ο ίδιος επιδιώκει να ακολουθήσει μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα του Marketing. Άλλη μια συνάντηση των μαθητών του χτες, που είναι πλέον οι νέοι επαγγελματίες, με τους φοιτητές του αύριο!


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια