Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2024
  Συναντήσεις μαθητών Γ Γυμνασίου με αποφοίτους
 
Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου υποδεχθήκαμε στο σχολείο μας την κυρία Μαίρη Τσιπουράκη, απόφοιτο της Ελληνογερμανικής Αγωγής και φοιτήτρια του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Διατροφής Διαιοτολογίας. Η κυρία Τσιπουράκη μοιράστηκε μαζί μας πληροφορίες και εμπειρίες από την περίοδο των πανελληνίων καθώς και από τη μέχρι τώρα φοίτησή της στο Πανεπιστήμιο. Η αγάπη της για την Βιολογία έθεσε τόσο το τμήμα της Βιολογίας όσο και το τμήμα της Διατροφής Διαιτολογίας από τις πρώτες της επιλογές στο μηχανογραφικό δελτίο. Ανέφερε ότι το επάγγελμα του διαιτολόγου έχει αρκετές προοπτικές στην αγορά εργασίας. Συγκεκριμένα, εκτός από τη διατήρηση διαιτολογικού ιατρείου μπορεί κανείς να απασχοληθεί στον τομέα της Βιομηχανίας και σε διάφορες κοινότητες όπως σχολεία, νηπιαγωγεία, νοσοκομεία κ.α. Παράλληλα μπορεί να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα και να συμμετέχει σε ερευνητικά προγράμματα, σε αθλητικούς συλλόγους κ.α. Τέλος, συμβούλεψε τους μαθητές να παίρνουν μέρος σε δράσεις και δραστηριότητες, διότι λειτουργούν θετικά τόσο για το βιογραφικό τους, όσο και για τους ίδιους, αφού μέσω αυτών αποφορτίζονται. Επιπλέον τους πρότεινε να τρέφονται σωστά γιατί έτσι θα αποφεύγουν ασθένειες, θα έχουν σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία.


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια