Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2024
  Συναντήσεις μαθητών Γ΄ Γυμνασίου με απόφοιτους στο πλαίσιο του ΣΕΠ
 
Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ Γυμνασίου υποδέχθηκαν την κυρία Αγγελική Ζωγοπούλου. Η κυρία Ζωγοπούλου είναι απόφοιτος της Ελληνογερμανικής Αγωγής, ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου των  Ιωαννίνων και από φέτος εντάχθηκε στο εκπαιδευτικό δυναμικό του σχολείου μας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.  Η ίδια επέστρεψε για λίγο στους διαδρόμους του Γυμνασίου και αφηγήθηκε τη δική της σχολική και ακαδημαϊκή διαδρομή. Μίλησε στα παιδιά για τη σημασία της επιμονής και της συστηματικής προσπάθειας, καθώς και η ίδια εργάστηκε με προσήλωση, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και επιτύχει τους στόχους της. Παρά το γεγονός ότι αρκετοί κλάδοι κέντριζαν το ενδιαφέρον της, η αγάπη της για τα παιδιά και η συνεχής εγρήγορση που προϋποθέτει το λειτούργημα του εκπαιδευτικού την οδήγησαν στην επιλογή του συγκεκριμένου τμήματος. Ένα μέλος της «οικογένειας» του σχολείου μας, που μας ενέπνευσε με το παράδειγμά του!


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια