Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2024
  Συναντήσεις μαθητών Γ’ Γυμνασίου με αποφοίτους στο πλαίσιο δράσεων ΣΕΠ
 
Συνάντηση με την κυρία Φένια Παπαδοπούλου, απόφοιτο της Ελληνογερμανικής Αγωγής και πτυχιούχο της Οδοντιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ 
Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου υποδεχθήκαμε στο σχολείο μας την κυρία Φένια Παπαδοπούλου, απόφοιτο της Ελληνογερμανικής Αγωγής και πτυχιούχο της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η κυρία Παπαδοπούλου μοιράστηκε μαζί μας πληροφορίες και εμπειρίες από την περίοδο των σπουδών της. Αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του επαγγέλματός της και μας εξήγησε τις διαφορές μεταξύ Ορθοδοντικής, Παιδοδοντιατρικής, Γναθοχειρουργικής και Αισθητικής Οδοντιατρικής. Επισήμανε ότι απαιτούνται συγκεκριμένες επικοινωνιακές δεξιότητες για την επικοινωνία με τους ασθενείς και την επιτυχή άσκηση του επαγγέλματός της. Τέλος, μας εκμυστηρεύθηκε πως αισθάνεται τυχερή που είναι απόφοιτη αυτού του Τμήματος, διότι θεωρείται ένα από τα καλύτερα του είδους του στην Ευρώπη και, μάλιστα, με πολλές προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Άλλος ένας κλάδος για τον οποίο μάθαμε πολλά μέσα από τις αυθεντικές αφηγήσεις φοιτητών και πτυχιούχων, που πριν από λίγα χρόνια κάθονταν στα ίδια με εμάς μαθητικά θρανία… Ευχαριστούμε πολύ!

 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια