Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου μαγειρεύουν υγιεινά, ζουν καλύτερα!
 
Οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να προσεγγίσουν το ζήτημα της υγιεινής διατροφής μέσα από μία διαφορετική, βιωματική δράση. Υποδέχτηκαν τον κ. Κ. Φασσέα, Καθηγητή και Αναπληρωτή Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο κ. Φασσέας συζήτησε με τα παιδιά σχετικά με σύγχρονα διατροφικά ζητήματα. Τόνισε ότι καλό είναι να προσλαμβάνουμε τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά από τη διατροφή μας και να αποφεύγουμε συμπληρώματα διατροφής και ενεργειακά ποτά. Στη συνέχεια, είδε τις συμβουλές του να εφαρμόζονται στην πράξη, όταν οι μαθητές ανέλαβαν δράση! Παρασκεύασαν τα δικά τους υγιεινά σνακ και γεύματα, τα οποία γεύτηκαν τόσο οι ίδιοι όσο και ο κ. Φασσέας. Μάλιστα, τα παιδιά παρουσίασαν τα υλικά και τη διαδικασία της παρασκευής που ακολούθησαν. Έτσι, συνειδητοποίησαν ότι η υγιεινή διατροφή δεν είναι έννοια θεωρητική, αλλά συνειδητή επιλογή και τρόπος ζωής!


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια