Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Συναντήσεις μαθητών Γ΄ Γυμνασίου με απόφοιτους
 
Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου υποδέχθηκαν στο σχολείο την κυρία Έλενα Τσελά, απόφοιτο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.), η οποία μάλιστα ετοιμάζεται να κάνει το μεταπτυχιακό της στην Ιατρική με θέμα τη φυσιολογία της άσκησης. Η κυρία Τσελά τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να ακολουθεί καθένας το επάγγελμα που επιθυμεί, γιατί μόνο έτσι θα είναι αποδοτικός στην εργασία του και θα αντλεί ικανοποίηση από αυτήν. Επισήμανε τη σημασία του επαγγελματισμού και της ευσυνειδησίας κατά τον εργασιακό βίο. Τέλος, η ίδια συμβούλευσε τους μαθητές να ασκούνται διά βίου, ώστε να προστατεύουν την υγεία τους και να βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής τους.


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια