Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Μαθήματα Οδικής Ασφάλειας για τα παιδιά της Α΄ Λυκείου
 
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ Λυκείου ειδικά σχεδιασμένο επιμορφωτικό σεμινάριο στην οδική ασφάλεια. Τα παιδιά ενημερώθηκαν για τους κινδύνους που ενέχει η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, τη σημασία που έχει η οδήγηση με ζώνη ή κράνος, την αξία τήρησης των Κανόνων Οδικής Κυκλοφορίας, τους παράγοντες που μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή ενός οδηγού.
Τα παιδιά μας είναι η μελλοντική γενιά οδηγών. Γι αυτό πρέπει να μάθουν πώς πρέπει να συμπεριφέρονται σωστά στον δρόμο, να διδαχθούν τους κυκλοφοριακούς κανόνες και να ενημερωθούν για τις νομικές αλλά και τις κοινωνικές συνέπειες αν δεν τους τηρήσουν. Και είναι δικό μας χρέος να τους διδάξουμε να έχουν πάντα υπεύθυνη ματιά ως οδηγοί αλλά και ως πεζοί. << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια