Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Οι μαθητές της Β΄ Λυκείου ενημερώνονται για τις σπουδές στην Πληροφορική
 

Στο  πλαίσιο  των  δράσεων  του  Σχολικού  Επαγγελματικού  Προσανατολισμού, οι μαθητές και μαθήτριες της  Β’ Λυκείου (θετικής κατεύθυνσης και κατεύθυνσης οικονομικών) είχαν  την   ευκαιρία   να   παρακολουθήσουν παρουσίαση σχετικά με τις σπουδές στην Πληροφορική.

Στα παιδιά μίλησε ο κ. Αγγελής Χρήστος.  Ο κ. Αγγελής είναι ICT στέλεχος με πολυετή εμπειρία στις Τηλεπικοινωνίες και το Cyber Security. Έχει αναλάβει ρόλους αρχιτεκτονικής σχεδίασης και υλοποίησης λύσεων που αφορούν τόσο δίκτυα Τηλεπικοινωνιακών φορέων (έως) 5G τεχνολογιών όσο και Cyber Security έργων, με την διασφάλιση της εύρυθμης και αδιάλειπτης λειτουργίας των πληροφοριακών τους υποδομών. Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που έδωσε ουσιαστικές απαντήσεις σε ερωτήματα και προβληματισμούς των παιδιών σχετικά με την επιλογή των σπουδών τους.


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια