Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Συναντήσεις μαθητών Γ΄ Γυμνασίου με απόφοιτους στο πλαίσιο του ΣΕΠ
 
Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου επισκέφθηκε το σχολείο μας η κυρία Μαριλένα Χούντα, απόφοιτος της Ελληνογερμανικής Αγωγής και τεταρτοετής φοιτήτρια της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Μαριλένα μίλησε στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου για τη φοίτησή της στη σχολή της επιλογής της, για τις προκλήσεις της επιστήμης της αλλά και για τις δυνατότητες που ανοίγονται στην ίδια, όπως και σε όλους τους αποφοίτους της Νομικής. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της μπορεί να γίνει συμβολαιογράφος, δικαστής, να ασκήσει μάχιμη δικηγορία ή να ακολουθήσει ακαδημαϊκή καριέρα. Παρότρυνε, λοιπόν, τα παιδιά να θέτουν υψηλούς στόχους, να διαχειρίζονται με ψυχραιμία τις δυσκολίες και να διατηρούν αμείωτη την αισιοδοξία τους. Μαριλένα, ευχαριστούμε πολύ!


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια