Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Διάκριση ομάδας μπάσκετ κοριτσιών στο τουρνουά «Αιγαίο»
 
Το σχολείο μας συμμετείχε και φέτος στο μεγαλύτερο αθλητικό τουρνουά ιδιωτικών σχολείων «Αιγαίο», που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη. Για άλλη μία χρονιά οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου έδωσαν το «παρών» σε μία αθλητική διοργάνωση που προωθεί το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι, ήρθαν σε επαφή με συνομηλίκους από όλη την Ελλάδα, απόλαυσαν τους αγώνες, την ομαδική προσπάθεια και τις όμορφες στιγμές με τους συναθλητές και τους προπονητές τους.
Η ομάδα μπάσκετ των κοριτσιών της Ελληνογερμανικής Αγωγής επέστρεψε στο σχολείο με ένα αργυρό μετάλλιο, καθώς κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα της καλαθοσφαίρισης. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για τη διάκριση της ομάδας! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος! Και του χρόνου! 


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια