Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Οι μαθητές της Β’ Δημοτικού γνωρίζουν τη δύναμη της φιλίας μέσα από βιωματικές δράσεις
 
Φέτος οι μαθητές της Β’ Δημοτικού από την αρχή της σχολικής χρονιάς προσέγγισαν τις αξίες της φιλίας και της συνεργασίας. Με αφορμή το βιβλίο  «Η σκάλα της αγάπης» της Γιολάντας Τσορώνη- Γεωργιάδη,  συζήτησαν για τη γνήσια φιλία και αξιοποίησαν τις ιδέες τους, για να φτιάξουν τη συνταγή της αληθινής φιλίας! Στη συνέχεια κατασκεύασαν χάρτινα λουλούδια με μηνύματα για τη φιλία και τα έδωσαν στον διπλανό τους ως πράξη αγάπης και έναρξης μιας καινούργιας φιλίας. Με πολλή αγάπη και διάθεση συνεργασίας και πάντα με την υποστήριξη των εκπαιδευτικών έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια με τους νέους τους φίλους από την Α΄ Δημοτικού στην ειδικά διαμορφωμένη για τους μικρούς μαθητές αυλή του σχολείου, όπου εγκαινίασαν και το «Παγκάκι της φιλίας»! Ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους δίνοντας χέρι φιλίας και δημιουργώντας στις τάξεις τους τα «δέντρα της φιλίας»!


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια