Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Εισαγωγή στις Νευροεπιστήμες για μαθητές Γυμνασίου
 
«Το Σάββατο δεν έχουμε μάθημα. Έχουμε όμως σχολείο!». Ή καλύτερα έχουμε το σχολείο στη διάθεσή μας, για να συμμετάσχουμε σε ένα διαφορετικό πρόγραμμα, να συνεργαστούμε αλλιώς με τους καθηγητές μας, να επιλέξουμε τις δράσεις που μας ενδιαφέρουν, να αποδράσουμε στον κόσμο της επιστήμης και της τέχνης και να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά μαζί με τους συμμαθητές μας αλλά και τους εξωσχολικούς φίλους μας. Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου οι μαθητές του Γυμνασίου κάναμε ένα μαγικό ταξίδι στα άδυτα του εγκεφάλου. Μέσα από το πρόγραμμα «Εισαγωγή στις Νευροεπιστήμες» ανακαλύψαμε τα μυστήρια της νόησης, ξεκινώντας από τις θεμελιώδεις δομικές μονάδες και φτάνοντας μέχρι τις ανώτερες γνωστικές λειτουργίες της μνήμης και της μάθησης. Το ωραιότερο κλείσιμο της εβδομάδας είναι αυτό που ικανοποιεί την εφηβική μας περιέργεια, μας προσφέρει νέα ερεθίσματα και μας οδηγεί σε ξεχωριστές προκλήσεις. Ραντεβού το επόμενο Σάββατο! 
Για περισσότερες πληροφορίες: https://ea.gr/apodraseis
 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια