Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Δημιουργικές «Απο... Δράσεις» τα Σάββατα στην Ελληνογερμανική Αγωγή για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου
 
Το σχολείο μας και σήμερα γέμισε με παιδικές φωνές και χαμόγελα... Ένα αεράκι δημιουργίας έπνευσε... Η «Ελληνογερμανική Αγωγή» ξεκίνησε μια σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά, που φοιτούν από την Α’ Δημοτικού έως και τη Γ’ Γυμνασίου. Τα προγράμματα είναι ειδικά διαμορφωμένα για τις ανάγκες κάθε ηλικιακής ομάδας και καλύπτουν ποικίλα πεδία ενδιαφέροντος. Τα παιδιά μέσα από τη συμμετοχή τους απολαμβάνουν μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία αξιοποιώντας δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο, ανακαλύπτοντας τον εαυτό τους, καλλιεργώντας τις κλίσεις τους και αποκτώντας νέες δεξιότητες!
Σήμερα, μέσα από εργαστήρι Εικαστικών, τα παιδιά μετέτρεψαν ανακυκλώσιμα υλικά σε περίτεχνες καλλιτεχνικές δημιουργίες και δημιούργησαν το δικό τους έργο τέχνης στη φύση με φυσικά υλικά που τα ίδια συνέλεξαν δίνοντας το δικό τους ηχηρό μήνυμα για σεβασμό και αγάπη προς το περιβάλλον! Εργαστήρι Φυσικών Επιστημών με εντυπωσιακά πειράματα, βασισμένα στην ανακαλυπτική μάθηση, και με πρωτότυπες κατασκευές προσέφερε στα παιδιά μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης των χρωμάτων! Μέσα από εργαστήρι Προγραμματισμού οι μαθητές απέκτησαν βασικές δεξιότητες κωδικοποίησης δημιουργώντας τον δικό τους ιστότοπο! Έτσι, πλέον, κατανοούν καλύτερα την τεχνολογία που χρησιμοποιούν καθημερινά και από απλοί χρήστες έγιναν… δημιουργοί!
Και αυτή είναι μόνο η αρχή!
Περιμένουμε όλα τα παιδιά!

Για περισσότερες πληροφορίες: https://ea.gr/apodraseis << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια