Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Δράσεις Ομίλου Επιχειρηματικότητας για τους μαθητές του Γυμνασίου
 

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου επισκέφτηκε το σχολείο μας και συζήτησε με τους μαθητές του Ομίλου Επιχειρηματικότητας Γυμνασίου ο κ. Θεμιστοκλής Βουτσής, απόφοιτος του τμήματος  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο κ. Βουτσής και δύο ακόμα απόφοιτοι, από την εποχή που ήταν ακόμα φοιτητές, δημιούργησαν μία καινοτόμο επιχείρηση με τίτλο fisea με στόχο την ενίσχυση και ανάδειξη του αλιευτικού τουρισμού στη χώρα μας. Η επιχείρηση fisea κατατάσσεται μάλιστα στη λίστα forbes ως μία από τις καλύτερες επιχειρήσεις στην κατηγορία UNDER 30. Ο κ. Βούτσης έδειξε στα παιδιά τα στάδια υλοποίησης μιας επιχειρηματικής ιδέας και τους μίλησε για τη δική του εμπειρία και την εξέλιξη της δικής του επιχείρησης. Στη συνέχεια έκανε μία βιωματική δράση με τους μαθητές. Τους έδωσε ένα παράδειγμα και ζήτησε τις δικές τους ιδέες για την υλοποίηση ενός επιχειρηματικού σχεδίου. Οι μαθητές ενθουσιάστηκαν με την παρουσίαση και την ανταλλαγή απόψεων με τον κ Βουτσή. Τον ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία του στο σχολείο μας αλλά και για τη δύναμη και τον ενθουσιασμό, που ως νέος άνθρωπος με γνώσεις και όνειρα για το μέλλον, μετέδωσε στους μαθητές μας.


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια