Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Διάκριση Μαθητών Α΄ Λυκείου στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση
 
Συγχαρητήρια στους μαθητές της Α΄ Λυκείου, Πολίτη Μάνο, Θάνο Ράπτη και Σαλπά Βασίλη που διακρίθηκαν στον 5ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανοιχτών Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση.
Εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα, συμμετείχαν στον 5ο Διαγωνισμό με την πολύτιμη στήριξη των εκπαιδευτικών τους και πειραματίστηκαν μαθαίνοντας με Ανοιχτές Τεχνολογίες.
Οι μαθητές της Α Λυκείου Πολίτης Μάνος, Θάνος Ράπτης, Σαλπάς Βασίλης ανέπτυξαν ένα σύστημα προειδοποίησης των οδηγών ηλεκτρικών πατινιών που έχουν πρόβλημα ακοής ή που επιθυμούν να ακούν μουσική κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους.
Η ιδέα προέκυψε με αφορμή τη μεγάλη διάδοση των πατινιών τόσο στη χώρα μας όσο και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου και την αύξηση των «τροχαίων» ατυχημάτων, στα οποία εμπλέκονται πατίνια και πεζοί ή, ακόμη χειρότερα, πατίνια και αυτοκίνητα.
Το link της ομάδας «How Will You Move», στη σελίδα του διαγωνισμού για περισσότερες πληροφορίες, είναι https://openedtech.ellak.gr/robotics2023/how-will-you-move/


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια