Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Καλοκαιρινό παζάρι 2023
 
Σε λίγο καιρό ολοκληρώνεται μια ακόμα σχολική χρονιά. Μια σχολική χρονιά που μας γέμισε χαρά και υπερηφάνεια για όλα όσα οι μαθητές μας κατέκτησαν, γνώσεις, πολύτιμες δεξιότητες και όμορφες αναμνήσεις με συμμαθητές και εκπαιδευτικούς. Την τελευταία ημέρα το σχολείο μας θα γεμίσει και πάλι χρώματα και μουσικές, φωνές και γέλια…

Έτσι, τη Δευτέρα 19 Ιουνίου και ώρα 18.00 σας περιμένουμε όλους στην Ελληνογερμανική Αγωγή, στο καλοκαιρινό παζάρι του σχολείου μας, που εκείνη την ημέρα μεταμορφώνεται, για να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να παίξουν, να χαρούν και να διασκεδάσουν, να αποχαιρετήσουν τη χρονιά που τελειώνει μέσα στην πιο εορταστική ατμόσφαιρα! Οι μικροί μας μαθητές θα παίξουν σε φουσκωτά παιχνίδια, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ψάρεμα και θα κωπηλατήσουν βαρκάκια στην πισίνα! Καλλιτεχνικά δρώμενα από κλόουν, ξυλοπόδαρους, ακροβάτες και ζογκλέρ θα κατακλύσουν το προαύλιο. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε φαγητά και γλυκά και να αγοράσετε γλαστράκια από τη λουλουδαγορά μας! Μουσική, τραγούδια και χοροί θα δώσουν ένα ξεχωριστό χρώμα στη γιορτή… Ομάδα μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου θα μας ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα με τους παραδοσιακούς χορούς που θα χορέψει. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου. Στο τέλος θα απολαύσουμε μουσικό πρόγραμμα από το μοντέρνο γκρουπ του Ωδείου, αποτελούμενο από τελειόφοιτους μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Φέτος προσφέρεται η δυνατότητα να υποστηρίξετε το παζάρι του σχολείου μας προαγοράζοντας τα κουπόνια της επιλογής σας χωρίς αναμονή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας  www.ea.gr/paz23. Η  παραλαβή των κουπονιών θα γίνεται από ειδικά περίπτερα με την επίδειξη του αποδεικτικού της συναλλαγής
(Για περισσότερες πληροφορίες: 2108176712).

Σας περιμένουμε, λοιπόν, για να καμαρώσουμε τα παιδιά μας, να τους χαρίσουμε το πιο ζεστό μας χειροκρότημα και να ευχηθούμε «Καλό καλοκαίρι»!


Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ) και της Εθνικής νομοθεσίας (Ν. 4624/2019), σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση του εκπαιδευτηρίου μας θα βιντεοσκοπείται και θα λαμβάνονται φωτογραφίες για το αρχείο του εκπαιδευτηρίου και για λόγους προβολής της εκδήλωσης σε μέσα μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας.

 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια