Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Αθλητικές διακρίσεις μαθητών Δημοτικού σε εξωτερικούς αγώνες
 
Είναι πολύτιμο για εμάς να βλέπουμε τους μαθητές μας, τα παιδιά μας, να προοδεύουν, να εξελίσσονται και να σημειώνουν επιτυχίες τόσο εντός όσο και εκτός σχολείου...

Η Γιαννοπούλου Ελένη, μαθήτρια της Γ’ Δημοτικού, κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στους “Πανελλήνιους Αγώνες SHOTOKAN – KARATE DO”, που διεξήχθησαν στην Κερατέα στις 11 Δεκεμβρίου 2022.

O Κούβαρος Βασίλης, μαθητής της Γ’ Δημοτικού, κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πρωτοχρονιάτικο Σκακιστικό Τουρνουά Ηρακλείου 2023.

Ο Σπανός Κωνσταντίνος, μαθητής της Γ’ Δημοτικού, κατέκτησε την 3η θέση στους Πανελλήνιους Αγώνες που διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε το Σάββατο 18 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ. Ο Κωνσταντίνος έλαβε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Παίδων 9 ετών» και προκρίθηκε στους Βαλκανικούς Αγώνες που θα γίνουν στην Κροατία.

Η Τριανταφύλλου Λυδία, μαθήτρια της ΣΤ’ Δημοτικού, το Σάββατο 18 Μαρτίου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε στο Kumite (αγωνιστικό) στις κορασίδες 11ετων (κατηγορία -36 κιλά).

Ο Φάββας Κωνσταντίνος, μαθητής της Β’ Δημοτικού, συμμετείχε την τρέχουσα σχολική χρονιά σε τρεις ποδηλατικούς αγώνες βουνού και διακρίθηκε και στους τρεις, αποσπώντας μετάλλιο.

H Χανιώτη Αντζελίνα, μαθήτρια της Γ’ Δημοτικού, στις 2 Απριλίου κατέκτησε την 7η θέση σε χειμερινούς αγώνες καλλιτεχνικής κολύμβησης με  την ομάδα της.

Η Χατζηαποστόλου Κωνσταντίνα, μαθήτρια της ΣΤ’ Δημοτικού, την Κυριακή 19 Μαρτίου κατέκτησε την 3η θέση στους αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας που διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας!
Να έχετε πάντα επιτυχίες!

 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια