Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Κατάκτηση βραβείων από μαθητές Δημοτικού στον Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής “10ΗΣ ΒΕΝΝΑLE”
 
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του καλλιτεχνικού εργαστηρίου με την υποστήριξη των καθηγητών τους, Άγγελου Χανιώτη και Ελίνας Γεροντή,  άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη και με δημιουργικότητα ζωγράφισαν σε καμβά έργα εμπνευσμένα από εικόνες από την πατρίδα μας μοναδικές, από τον δικό μας πολιτισμό, τη μυθολογία, την ιστορία, τα παραμύθια που συνδέονται  με το νερό!

Με ενθουσιασμό συμμετείχαν στον Διεθνή Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής της “10ης Biennale, που πραγματοποιήθηκε κατά το σχολικό έτος 2021-2022, με θέμα «Η ζωή σε μια σταγόνα νερό», που διοργάνωσε το Μουσείο Οικουμένη και η Ακαδημία Παιδικής Τέχνης Ξάνθης.

Το έργο της μαθήτριάς μας, Τσονοπούλου Ισιδώρας Νικολέττας (Β/Δ),  βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο. Οι μαθητές μας Κουρούκλη Λυδία (Β/Δ), Ξανθόπουλος Ιωάννης  (Γ/Δ), Ράλλη Όλγα Αριάδνη (Γ/Δ), Τσιφωτούδη Αλεξάνδρα (Β/Δ) και Τσιφωτούδη Ελένη Αμαλία (Γ/Δ) κατέλαβαν το 2ο βραβείο. Οι μαθητές μας Γκουντή Άρτεμις Μαρία (Δ/Δ), Μουσούρου Ελένη (Δ/Δ), Παπαδονικολάκη Δέσποινα Ευαγγελία (Β/Δ), Πολυχρονοπούλου Ειρήνη (Β/Δ) και Φιλιπποπούλου Ευγενία (Β/Δ) κατέλαβαν  το 3ο βραβείο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας! << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια