Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Δράσεις Επαγγελματικού Προσανατολισμού Β΄ Λυκείου
 
Στο πλαίσιο των δράσεων επαγγελματικού προσανατολισμού οι μαθητές και οι  μαθήτριες της Θετικής Κατεύθυνσης της Β΄ Λυκείου είχαν μία ουσιαστική συνάντηση και συζήτηση με τον Δρ. Ματσούκα, Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των μαθητών και υποψήφιων φοιτητών για τα προπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Πανεπιστήμιο και οι δυνατότητες επαγγελματικής τους αποκατάστασης σε συνδυασμό με τις ενέργειες που πραγματοποιεί για την πρακτική τους άσκηση και τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας. Τα θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού άλλωστε αποτελούν προτεραιότητα του παιδαγωγικού προγράμματος του Λυκείου, καθώς οι μαθητές σήμερα καλούνται να κάνουν σημαντικές επιλογές για την επαγγελματική τους πορεία σε μια ηλικία που ακόμη ανακαλύπτουν τον εαυτό τους.


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια