Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου
 
Αφίσα Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου

Η Ελληνογερμανική Αγωγή σε συνεργασία με την Ελληνοεκδοτική  διοργανώνει Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου στις εγκαταστάσεις του Νηπιαγωγείου μας την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.
 
Οι μικροί μας επισκέπτες (έως 6 ετών) θα απολαύσουν μια ημέρα γεμάτη με παραμύθια, δράσεις φιλαναγνωσίας, συναντήσεις και συζητήσεις με συγγραφείς αλλά και πολλά διαδραστικά παιχνίδια στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου μας.  Σε κάθε τους βήμα τα παιδιά θα έχουν δίπλα τους την έμπειρη ομάδα των νηπιαγωγών μας.
 
Σας περιμένουμε όλους, για να μοιραστούμε μια όμορφη Κυριακή, να ακούσουμε και να αφηγηθούμε ιστορίες, να πρωταγωνιστήσουμε σε θεατρικά δρώμενα υποδυόμενοι τους αγαπημένους μας ήρωες, να παίξουμε ομαδικά παιχνίδια  και να δημιουργήσουμε με έμπνευση και μεράκι τις δικές μας κατασκευές.
 
Οι συγγγραφείς που θα φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας θα παρουσιάσουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο τα παραμύθια τους και στη συνέχεια θα υπογράψουν τα βιβλία τους.


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια