Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Επαγγελματικός Προσανατολισμός Β΄ Λυκείου
 
Στο πλαίσιο του επαγγελματικού προσανατολισμού, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β’ Λυκείου πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές επισκέψεις ανάλογα με την κατεύθυνση της επιλογής τους.
Οι μαθητές της Θεωρητικής Κατεύθυνσης επισκέφτηκαν την Πάντειο Σχολή, ενημερώθηκαν για τα τμήματα του Πανεπιστημίου, παρακολούθησαν μαθήματα και ξεναγήθηκαν στον χώρο της βιβλιοθήκης.
Οι μαθητές της Κατεύθυνσης Επιστημών Υγείας επισκέφτηκαν την εταιρεία Boderm, μία δυναμικά αναπτυσσόμενη ελληνική φαρμακευτική εταιρεία, όπου ξεναγήθηκαν στα τμήματα της επιχείρησης και στα εργαστήρια και μίλησαν με τους ειδικούς. Οι μαθητές της Θετικής Κατεύθυνσης και της Κατεύθυνσης Οικονομικών επισκέφτηκαν τη σύγχρονη ελληνική εταιρεία Vitex. Οι μαθητές γνώρισαν όλα τα τμήματα της επιχείρησης και συζήτησαν με τα στελέχη της εταιρείας για τις ειδικότητες και την αγορά εργασίας. << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια