Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Φεστιβάλ παραδοσιακών χορών A.Σ.Ι.Σ.
 
Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις μαθήτριες Γυμνασίου-Λυκείου που εκπροσώπησαν το σχολείο μας στο 22ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο πλαίσιο των Αθλητικών Συναντήσεων Ιδιωτικών Σχολείων.
Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις της Λεοντείου Σχολής Νέας Σμύρνης και είχε τον τίτλο «Η Αγάπη σου μ’ αρέσει».
Η ομάδα παραδοσιακών χορών του σχολείου μας μάς έκανε  υπερήφανους με τον ενθουσιασμό και τη χάρη, με τον τρόπο που απέδωσε τους χορούς από την περιοχή Ανατολικής Ρωμυλίας. «Τρεμουλιαστός», «Μπαϊντούσκα», «Ζωναράδικος» για τις μαθήτριες της Ελληνογερμανικής Αγωγής  και την καθηγήτριά τους, Χριστίνα Μπουρέλλα, που καθοδήγησε την προσπάθειά τους. Χειροκρότημα, συγκίνηση και ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας που κρατούν στα χέρια το μέλλον με σεβασμό στις αξίες της ελληνικής παράδοσης.
Και του χρόνου, παιδιά!
 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια