Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Tο Storytelling επέστρεψε και φέτος και μάλιστα... on stage!
 
Τα παιδιά της Δ', της Ε' και της Στ' Δημοτικού ανέβηκαν με αυτοπεποίθηση στη σκηνή και ενσάρκωσαν τον ρόλο τους σε ευφάνταστες και διασκεδαστικές ιστορίες! Φώτα, κάμερες, μοτέρ και... έτοιμοι!
Έμαθαν ότι οι καλοί φίλοι δε μας εγκαταλείπουν και ότι όταν βοηθάμε ο ένας τον άλλον τα καταφέρνουμε.  Πέρασαν μέσα από λάσπες και σπηλιές και κατάφεραν να γλιτώσουν από την αρκούδα που τους κυνηγούσε!
Μπήκαν σε στοιχειωμένα σπίτια και επισκέφτηκαν μουσεία με κέρινα ομοιώματα σημαντικών προσωπικοτήτων. Έμαθαν για τη διαφορετικότητα μέσα από τα χρώματα και άλλα πολλά!
Το Storytelling τους βοήθησε να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην παρουσίαση, στη σκηνοθεσία και στη συνεργασία με τους συμμαθητές τους.
Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και παρακολούθησαν τις παρουσιάσεις. Ολοκληρώνοντας είχαν την ευκαιρία να αποτυπώσουν ηλεκτρονικά τις εντυπώσεις τους!
Και του χρόνου!!!

 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια