Αρχική σελίδα | Τα νέα μας
 

Τα νέα μας

 'Ετος: 2023
  Ρητορικοί Αγώνες Γυμνασίου - Λυκείου
 


Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της ρητορικής ομάδας του Γυμνασίου και του Λυκείου του σχολείου μας στους Αγώνες Ρητορικής Τέχνης, που πραγματοποιήθηκαν από την Παρασκευή 3/3 έως και την Κυριακή 5/3. Στη σκιά των πένθιμων γεγονότων των ημερών και του εθνικού πένθους που έχει σκεπάσει τη χώρα, οι μαθητές μας, με τις δυναμικές τους ομιλίες και τις εύστοχες αντικρούσεις τους, μετέδωσαν μήνυμα αισιοδοξίας υπενθυμίζοντας ότι, χάρη στους νέους μας, μπορούμε να ελπίζουμε!
Η ομάδα των Διττών Λόγων του Γυμνασίου του σχολείου μας έφτασε στον τελικό κατακτώντας τη 2η θέση, ενώ η Ομάδα Λόγου Αντιλόγου του Λυκείου έφτασε στους ημιτελικούς!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν! Τα παιδιά μας ξεχώρισαν για το γνωστικό τους υπόβαθρο, το ήθος και την ευγένειά τους.


 << Επιστροφή  

 

 
Η Ελληνογερμανική Αγωγή
Βαθμίδες εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικά τμήματα
Εργασίες μαθητών
Απόφοιτοι
Ερευνητική δραστηριότητα
Εκδηλώσεις
Εκδοτική δραστηριότητα
Εγγραφές νέων μαθητών
Θέσεις εργασίας
 Ενημερωτικό υλικό
Παρακαλούμε εισάγετε το e-mail σας για να λαμβάνετε ενημερωτικό υλικό.
το e-mail σας:
 Τα νέα μας
Βιβλία για τον ΟΕΔΒ
Τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας για το μάθημα της Φυσικής Ε' και Στ' Δημοτικού και Γερμανικών για το Γυμνάσιο είναι έργο των καθηγητών της Ελληνογερμανικής Αγωγής.
συνέχεια
 
Εγκαταστάσεις
Τη σχολική χρονιά 2006-07 λειτούργησε στην Παλλήνη ένα υπερσύγχρονο και υψηλών προδιαγραφών σχολικό συγκρότημα για όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.
συνέχεια
 
Εξετάσεις γερμανικής γλώσσας
Διεξαγωγή εξετάσεων
FIT 1 και FIT 2
του Ινστιτούτου Goethe στην Ελληνογερμανική Αγωγή.
συνέχεια